top of page
astab0577

Youtube video editor

Έγινε ενημέρωση: 21 Απρ 2023

Ψάχνεις video editor για το κανάλι σου στο YouTube?


Μην αγχώνεσαι! Το Editroom.gr σου έχει την λύση. Είσαι vlogger, influencer, youtuber, podcaster ή οτιδήποτε άλλο απαιτεί επεξεργασία βίντεο στο YouTube? Σίγουρα αν κάνεις μόνος σου το μοντάζ και την επεξεργασία των βίντεο σου, περνάς ατελείωτες ώρες μπροστά από μια οθόνη.


Καιρός λοιπόν να αποκτήσεις νέο φίλο! Ένας YouTube video editor μπορεί να γίνει ο κολλητός σου, αφού θα αναλαμβάνει να κάνει εκείνος όλη την «βρώμικη» δουλειά για εσένα. Έτσι, θα πάψεις να είσαι κλεισμένος όλη μέρα μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο κάνοντας μοντάζ.


Ένας YouTube video editor θα σου σώσει την ζωή!


Η συνεργασία με ένα YouTube video editor θα σου λύσει τα χέρια. Πλέον θα έχεις άπλετο χρόνο να δημιουργείς νέο περιεχόμενο συνεχώς, χωρίς να έχεις την έγνοια του μοντάζ. Άσε που τα βίντεο σου πλέον θα πάρουν άλλη διάσταση. Ένα επαγγελματικό μοντάζ μπορεί να ανεβάσει την ποιότητα του καναλιού σου στα ύψη!


Άλλωστε έκαστος στο είδος του και… το Editroom.gr στο μοντάζ!

Τι θα σου προσφέρει ένας video editor


Πρώτον και κυριότερων. Εξοικονόμηση χρόνου. Είναι γεγονός πως κάθε κανάλι που θέλει να σέβεται τον εαυτό του πρέπει να ανεβάζει αρκετά συχνά βίντεο. Για να μπορέσει να γίνει αυτό όχι μόνο θα πρέπει να τραβάς ωραία πλάνα, και να δημιουργείς ενδιαφέρον περιεχόμενο για το κοινό σου, αλλά μάντεψε. Θα πρέπει και να τα μοντάρεις. Και να τα μοντάρεις σωστά. Με συνέπεια και -όσο γίνεται- επαγγελματισμό.


Δεύτερον. Ένας επαγγελματίας video editor ξέρει να κάνει πολύ καλή επεξεργασία βίντεο και μοντάζ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα βίντεο σου θα έχουν νέο αέρα. Θα φαίνονται πιο επαγγελματικά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να προσελκύσεις περισσότερους subscribers. Ποιος άραγε δεν θα θέλει να βλέπει τα vlogs σου με ωραία εφέ και transitions;


Μην ξεχνάς πως πλέον το κοινό έχει γίνει πολύ απαιτητικό, και λαμβάνει υπόψιν τα πάντα. Από τον καλό φωτισμό και τον ήχο, μέχρι και το πιο σημαντικό- το μοντάζ.


Τσέκαρε το άρθρο μας σχετικά με τις top 5 συμβουλές για καλύτερη λήψη βίντεο.


Editroom.gr| Vlog video editing


Επειδή αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει, σου παρουσιάζουμε αμέσως τώρα την απίστευτη συνεργασία μας με την YouTube creator & Instagrammer γνωστή σε όλους Brownee.



Ανοίγει παρένθεση. Η Brownee (Σοφία Γκιώνη), μαζί με την μητέρα της κα. Ματίνα Παπαδάκη, είναι οι ιδιοκτήτριες του 1ου brow bar στην Ελλάδα. Η επιτυχία τους είναι δεδομένη αφού συνδυάζουν νέες καινοτόμες ιδέες με το απίστευτο ταλέντο τους. Κλείνει η παρένθεση.


Η Σοφία λοιπόν, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και με τα social media ώστε να προβάλει αποτελεσματικά την επιχείρησή της. Έτσι δημιουργεί περιεχόμενο σε Instagram και YouTube ώστε να διαφημίζει την εταιρεία και τα προϊόντα της. Και τα πάει εξαιρετικά!



Όμως, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας, δεν προλαβαίνει να μοντάρει μόνη της τα βίντεο vlog για το YouTube κανάλι της.

Εδώ μπαίνουμε εμείς.


Η Σοφία έψαχνε απεγνωσμένα κάποιον ειδικό video editor να μοντάρει τα βίντεο της. Και εμείς φυσικά με χαρά και δεχθήκαμε να την βοηθήσουμε.




Πλέον περνάμε εμείς τις ατελείωτες ώρες στο σκοτεινό δωμάτιο του Editroom, ενώ η Σοφία έχει χρόνο να δημιουργεί όμορφο και δημιουργικό περιεχόμενο.


Παρακολουθήστε τα βίντεο της brownne εδώ ή δες περισσότερα για την δουλειά μας


 



 


 

Πώς δουλεύουμε στο Editroom.gr;


Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι απλά εσύ. Να είσαι ο εαυτός σου. Τράβα τα πλάνα και το περιεχόμενό σου όπως μόνο εσύ ξέρεις, και στείλτα μας.


Μέσα στις επόμενες 48 ώρες (ω ναι!) θα έχεις πανέτοιμο το βίντεο που θέλεις. Εμείς σου υποσχόμαστε πως θα διατηρήσουμε τον χαρακτήρα και την μοναδικότητά σου αναλλοίωτο.


Για εσένα όμως που δεν ξέρεις να τραβάς πλάνα, μην αγχώνεσαι! Το Editroom.gr σου έχει και γι’ αυτό λύση. Αναλαμβάνουμε εμείς την λήψη για εσένα.


Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Φέρε τις ιδέες και το όραμά σου, και δες το να γίνεται άμεσα πράξη!



Μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για να είσαι updated για όλες τις εξελίξεις!

17 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page